Wie zijn wij

Ray's Cooking is uw cateraar op maat in heel Nederland. Wij leveren diverse soorten catering voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Of u nu een lunch of diner voor een vergadering nodig heeft, broodjes catering voor een evenement, buffetten en hapjes voor een feest of barbecue catering voor een gezellige dag, wij zorgen voor heerlijke gerechten tegen een scherpe prijs. Al onze producten zijn huisgemaakt en eerlijk.

Wij zijn veelzijdig en flexibel: u kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij maken er iets moois van. Wij hebben gerechten uit alle windstreken in ons assortiment. Natuurlijk hebben we ook een basispakket met huisgemaakte koude salades, warme gerechten en stokbrood met sauzen. Dat past bij veel mensen goed bij hun wensen. Maar als u iets speciaals wilt, is dat geen probleem. Geef ons een idee en dan doen wij u een voorstel waar we onze eigen draai aan geven.

HOE EN WAT

Ray's Cooking verzorgt catering van 10 personen tot 250 personen in de regio Twente. Meer personen kan, maar dan moeten we echt even extra hulp en onze partners inschakelen.

WAT KRIJG JE?
Wanneer we bij je komen voor een cateringklus zorgen we voor uiteraard voor servies, en bestek (dat je vies weer inlevert), maar daar houdt het voor ons niet op. Bij Ray's Cooking zijn we pas tevreden als alles klopt, we willen trots zijn op al het moois dat er staat en zorgen dat het totale plaatje er goed uit ziet. Daarom zorgen wij er voor dat qua aankleding en accessoires alles op elkaar is afgestemd. We kunnen daarvoor barren, (sta)tafels, een utigiftebuffet en tenten leveren, maar ook alles wat nodig is om het feestje af te maken. Een kale levering van wat schalen eten kan iedereen, wij vinden dat je goed verzorgd moet worden en een avond echt moet beleven.

Good to know

Hoe werken wij?
Een korte toelichting hoe catering bedrijf Ray's Cooking in zijn werk gaat. Zo weet je voor af waar je aan toe bent en zijn er achteraf geen verassingen.

Menu keuze:
In deze brochure tref je een overzicht van enkele van onze voorbeeld menu's.
Zit jou ideale combinatie van gerechten er niet bij? Mix en match er dan naar hartenlust op los. En vraag naar de bijbehorende prijs.

Vrijblijvende offerte:
Afhankelijk van het soort catering, werken wij met porseleinen borden of luxe en duurzame disposables.
De afwas hoef je echter nooit te doen. Tenzij anders vermeld. Huur van borden, bestek of gebruik van disposables is op basis van doorfacturatie.

Financieel:
De genoemde prijzen zijn zonder BTW, personeel, transport kosten en eventuele extra te maken kosten tenzij anders vermeld.
Betaling binnen 14 dagen naar facturering.